"Het ene moment sta ik in de bakery, zo weer achter de kassa, dan in de shop & vervolgens zit ik achter de computer voor bestellingen."

Ria van Reeuwijk - Teamleider Moments & More de Wouwse Tol

Alle vacatures op onze tankstations

Hallo! Ik ben Ria van Reeuwijk en werk vanaf 2012 bij Vissers Energy Group.

Ik ben begonnen op locatie Zevenbergschen Hoek als kassière. Al snel ontdekte ik dat mijn hart meer bij de bakery lag, en maakte ik dagelijks vers belegde broodjes voor onze klanten. Na een aantal jaren werd deze locatie in 2016 verbouwd naar de aller eerste Moments & More. Mij werd toen gevraagd om dit nieuwe concept te begeleiden als hoofd Bakery, en die uitdaging wilde ik wel aangaan!

Het begin van Moments & More

Het is mooi dat ik zo betrokken ben geweest bij de start van het Moments & More concept. Op Zevenbergschenhoek is het geïntroduceerd en de basis gelegd. Samen hebben we er een succes van gemaakt. Op het kantoor is het uitgedacht, en hier in de praktijk hebben wij het gefinetuned. En zie nu, het concept is al op heel veel plekken heel succesvol. Het was wel echt een hele andere manier van werken, met een nieuw assortiment broodjes en een nieuwe frituurafdeling. En doordat er ook een restaurantgedeelte bij kwam mochten we ook menu’s uitserveren aan gasten. Dat zorgt weer voor een hele andere dynamiek in het werk. Je komt bij de gasten aan tafel, heel leuk!

Na een paar jaar groeide ik door als assistent-manager. Ik leerde nieuwe zaken op het vlak van administratie, inkoop, roosters en werkschema’s maken. Het was een leerzaam proces om intern door te groeien als assistent-manager. Na dat traject doorlopen te hebben ben ik nu al haast twee jaar teamleidster, eerst op locatie Zevenbergschen Hoek en nu alweer een paar maanden op de Moments & More locatie de Wouwse Tol.

Ondanks mijn promotie naar teamleidster sta ik het liefst nog altijd aan de voorkant, in de bakery. Dat is toch de plek waar het gebeurt. Hard werken en de omgang met de collega’s en de gasten vind ik echt superleuk. Maar goed, de administratieve taken horen er ook bij en ik ben een manusje-van-alles. Waar ze mij nodig hebben, daar ben ik. En die afwisseling maakt ons werk zo leuk.

Het werk is nooit saai!

Bij Moments & More hebben we veel vaste dagelijkse gasten, die we allemaal goed kennen. We weten precies hoe ze hun koffie drinken en dat ze van een grapje houden. Net als ons! Ook dat maakt het werk zo leuk. Het is nooit saai en de tijd vliegt voorbij! Ik heb het na 10 jaar nog steeds prima naar mijn zin bij Vissers en ga iedere dag met plezier naar mijn werk.

Het is dus hartstikke leuk en goed werken bij ons en er zijn genoeg doorgroei mogelijkheden. Ik hoop dat jullie bij ons solliciteren en we jullie mogen ontvangen op een van onze mooie stations.

Tot snel!

Gr Ria

Ook werken op een tankstation?