Hallo! Ik ben Ria van Reeuwijk en werk vanaf 2012 bij Vissers Energy Group.
Ik ben begonnen op locatie Zevenbergschen Hoek als kassière. Al snel ontdekte ik dat mijn hart meer bij de bakery lag, en maakte ik dagelijks vers belegde broodjes voor onze klanten. Na een aantal jaren werd deze locatie in 2016 verbouwd naar de aller eerste Moments & More. Mij werd toen gevraagd om dit nieuwe concept te begeleiden als hoofd Bakery, en die uitdaging wilde ik wel aangaan!
Het begin van Moments & More
Het is mooi dat ik zo betrokken ben geweest bij de start van het Moments & More concept. Op Zevenbergschenhoek is het geïntroduceerd en de basis gelegd. Samen hebben we er een succes van gemaakt. Op het kantoor is het uitgedacht, en hier in de praktijk hebben wij het gefinetuned. En zie nu, het concept is al op heel veel plekken heel succesvol. Het was wel echt een hele andere manier van werken, met een nieuw assortiment broodjes en een nieuwe frituurafdeling. En doordat er ook een restaurantgedeelte bij kwam mochten we ook menu’s uitserveren aan gasten. Dat zorgt weer voor een hele andere dynamiek in het werk. Je komt bij de gasten aan tafel, heel leuk!
Na een paar jaar groeide ik door als assistent-manager. Ik leerde nieuwe zaken op het vlak van administratie, inkoop, roosters en werkschema’s maken. Het was een leerzaam proces om intern door te groeien als assistent-manager. Na dat traject doorlopen te hebben ben ik nu al haast twee jaar teamleidster, eerst op locatie Zevenbergschen Hoek en nu alweer een paar maanden op de Moments & More locatie de Wouwse Tol.