Onze thema's

Hydrogen: Drink to think!

Op donderdag 7 april heeft Maarten van Gaans-Gijbels (gedeputeerde van de Provincie Limburg) samen met Ryan Palmen (burgemeester van Horst aan de Maas) het allereerste waterstoftankstation van Limburg officieel geopend. Dit deden zij door samen met Gerbert een bedrijfsauto te tanken met waterstof. Het nieuwe waterstof vulpunt bevindt zich aan de Stationsstraat 90 in Horst en is geschikt om zowel personen- als vrachtauto's te tanken.

Gekoppeld aan deze officiële opening hadden wij het openingsevent 'Hydrogen: Drink to think' georganiseerd voor een kleine 100 genodigden. Onze gasten werden deze middag meegenomen in de wereld van waterstof.

Opening allereerste waterstoftankstation van Limburg
Eerste waterstof tankstation van Limburg

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder!”

Afbeelding Hot Sandwiches & More Nijmegen
Hot Sandwiches & More

Hot Sandwiches & More

Geen Moments & More, geen Delimore, maar Hot Sandwiches & More by Delimore. Dat is de naam van het vernieuwde shopconcept op onze locatie in Nijmegen. Een modern shopconcept dat zich meer richt op een jongere doelgroep.

Het tankstation Esso Vissers Nijmegen Delimore in het centrum van Nijmegen onderging recent een ware metamorfose. Het Delimore-concept op deze locatie is daar omgebouwd naar een opvallende eigentijdse shopuitstraling. Niet alleen past de shop qua look & feel beter bij een stadslocatie, ook het assortiment sluit beter aan op de jongere stadsklant.

Winnaar Petrol Concept Award

Op 18 april 2019 zijn wij met ons concept Moments & More winnaar geworden van de eerste Petrol Concept Award! Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op!

De jury noemt Moments & More "een prachtig, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden". Gerbert Vissers nam de award in ontvangst uit handen van Tweede Kamerlid Erik Ziengs van de VVD.

De jury is tot haar oordeel gekomen na een intensieve analyse van de genomineerde concepten. De jury bestond behalve uit Erik Ziengs uit retailexpert Frank Quix (voorzitter), presentatiedeskundige Elsemieke Beekwilder en BETA voorzitter Ewout Klok. Zij hebben op basis van onderzoeksrapporten de vier genomineerde petrol concepten scores toegekend. Ook de stemmen van het publiek zijn meegenomen in het juryoordeel. 

Naast de Petrol Concept Award werd ook de BETA brancheprijs uitgereikt. Deze ging naar Koen van der Knaap van Knaap Tankstation. Koen, gefeliciteerd! 

Afbeelding winnaars Petrol Concept Award 2019
Winnaar Petrol Concept Award