Dit is onze cultuur

Het hoofdkantoor helpt uit op locaties
Het hoofdkantoor helpt uit op locaties

Samen komen we verder

Vissers Energy Group is een familiebedrijf, als collega merk je dat dagelijks. Samen zetten we de schouders er onder, zonder poeha. We vertrouwen op elkaars inzet, loyaliteit en betrokkenheid. Soms vragen we iets meer van elkaar en in ruil daarvoor geven we ook meer terug. Denk aan leuke attenties, het hoofdkantoor dat uithelpt op locaties bij drukte en extra arbeidsvoorwaarden nog bovenop de CAO. Vissers gaat voor een samenwerking gericht op de lange termijn. Elke dag heeft dit de aandacht, hoe kunnen we het werk beter en leuker maken voor én met elkaar!

"Doe eens iets leuks!"

Onlangs hebben we met enkele collega’s een boks clinic gevolgd, hartstikke leuk om met z’n allen voor het eerst in ‘de ring’ te staan. Vanuit de personeelsvereniging mag ieder lid een activiteit organiseren onder de noemer ‘doe eens iets leuks’. Zo ondernemen we met z’n allen weer nieuwe dingen!

Afbeelding medewerkers die bij de boksring staan
Boks clinic
Afbeelding van medewerkers in Moments & More Den Hoek
Moments & More Den Hoek

Feestelijke opening!

Bij de opening van een nieuwe locatie hoort feest! In april was de nieuwe Moments & More van Den Hoek gereed, en volgens het team is het een van de allermooiste Moments & More locaties geworden! Inmiddels hebben Monique en Angelique een vrijwel compleet team weten op te bouwen. Het enthousiasme van deze club is bijzonder groot en met veel plezier is er een dinerbon uitgereikt aan het hele team en werd er genoten van gebak bij de feestelijke opening!

“Door de verschillende (sportieve) activiteiten buiten het werk om kun je ook veel collega’s van andere locaties leren kennen.”

Vrijthof tot Vrijthof Bike Challenge!

Op zaterdag 23 april 2022 namen onze collega's Dorothy, Joris en Gerbert deel aan de Vrijthof tot Vrijthof Bike Challenge! Een tocht met de mountainbike van het Vrijthof in Maastricht naar het Vrijthof in Hilvarenbeek waarbij we zoveel mogelijk geld inzamelden voor het KWF. Een tocht van ruim 150 kilometer over voornamelijk onverharde wegen. Een pittige uitdaging dus, waarvoor volop werd getraind! Samen kregen we een mooi bedrag bij elkaar gefietst voor het goeie doel!

Onderweg bemanden we met een aantal Vissers collega's ook een verzorgingspost, waar we alle 1500 fietsers van iets te drinken en eten hebben voorzien.

Onze collega Peer ging deze uitdaging ook aan, en fietste mee met het team 'Geert-Jan de Kok Grondverzet'.

1000 bomen en struiken!

Met een flink aantal collega's van het hoofdkantoor hebben we zaterdag ochtend de handen uit de mouwen gestoken en samen zo'n 1000 struikjes en bomen geplant naast ons hoofdkantoor in Horst! Alle materialen waren geleverd door de Stichting Landschap Horst aan de Maas, zij hebben ook geholpen met het ontwerpen van het plan. Nu mogen alle geplante bomen en struiken flink gaan groeien, zodat we straks écht kunnen genieten van ons eigen natuurparkje naast het kantoor!