"Binnen Vissers Energy Group krijg je voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en om mee te denken waar de organisatie heen gaat."

Pascal van den Buys - Retailmanager

Alle vacatures op ons hoofdkantoor

Hallo! ik ben Pascal van den Buys en ben inmiddels alweer 8 jaar geleden bij, destijds Vissers Olie, terecht gekomen.

Ik was werkzaam bij Free Record Shop als regiomanager en toen in 2014 Free Record Shop failliet ging  moest ik op zoek naar een andere uitdaging. Van de mogelijkheden die er waren, sprak Vissers Energy Group mij het meeste aan. Ik kon mijn functie als regiomanager hier doorzetten en meewerken aan de transitie van de shops. Binnen Vissers Energy Group krijg je voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en om mee te denken waar de organisatie heen gaat. Ik ben gestart met 8 stations die in mijn cluster vielen, op dat moment was er geen duidelijke shopformule. Na 6,5 jaar had ik 18 tankstations in mijn cluster, met een Moments & More en Delimore shopformule. Aan de ontwikkeling van beide formules heb ik mogen meewerken. Voor de shopformule Moments & More hebben we zelfs een Petrol Concept Award gewonnen! Zo hebben we in die 6,5 jaar samen flinke stappen gezet.

Inmiddels heb ik de functie Retailmanager en ben samen met vijf kanjers van clustermanagers verantwoordelijk voor 38 tankstations. De ambities om te blijven groeien zijn er nog volop!

Bij Vissers Energy Group kwam ik terecht in een uitdagende, veelzijdige branche waar iedere dag wel wat gebeurd. Je bent nooit uitgeleerd in deze branche, want waar gaat het heen? Wordt het elektrisch, waterstof of komt er toch iets anders? En zijn de huidige shopformules wel toekomstbestendig? Hoe kunnen we de klant een optimale shopervaring geven, kwaliteit producten serveren en dat in het korte tijdsbestek dat onze gasten bij ons in de shop zijn?

Samenwerken

Vissers Energy Group kenmerkt zich vooral op het gebied van samenwerken, hierdoor voel je je snel op je gemak. Het familiegevoel is nog nadrukkelijk aanwezig, ondanks dat we zo gegroeid zijn met locaties. Iedereen helpt elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Je bent geen éénling, maar werkt samen binnen een team. Alleen ga je snel, samen kom je verder!

Kortom, Vissers biedt je een uitdagende branche om in te werken, binnen een professionele organisatie met een familiaire saus die goed is voor zijn samenwerkers!  

Ook werken op ons hoofdkantoor?