"Vissers Energy Group is een echt familiebedrijf en dat merk je meteen bij binnenkomst."

Job - Stagiair op het hoofdkantoor van Vissers

Alle vacatures op ons hoofdkantoor

Hoi, ik ben Job en ben nu al ongeveer een jaar werkzaam op het kantoor van Vissers

Een jaar geleden startte ik als stagiaire op de afdeling Finance & Control. Er zijn verschillende dingen waar ik rekening mee heb gehouden toen ik de keuze moest maken voor een stagebedrijf. Wil ik stage lopen bij een groot of klein bedrijf, bij een administratie kantoor of bij een bedrijf dat zelf de administratie doet. Wereldwijd of regionaal? Uiteindelijk heb ik gekozen voor Vissers Energy Group.

Waarom Vissers?

Vissers Energy Group is een echt familiebedrijf en dat merk je direct bij binnenkomst. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Naast serieus werken is er ook altijd ruimte om te lachen met je collega’s, Vissers heeft een fijne mix tussen oudere en jongere collega’s. Daarnaast staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen als dat nodig is.

Mijn eerste stage dag bij Vissers Energy Group vond ik best spannend. Uiteindelijk viel dit reuze mee. Ik werd meteen in de groep opgenomen alsof ik altijd al een collega’s was en ik kreeg meteen een goed en vertrouwd gevoel.

Bij Vissers Energy Group zijn er veel verschillende afdelingen zoals; verkoop, personeelszaken, administratie, marketing en logistiek. Binnen deze afdelingen is het werk heel veelzijdig. Doordat je als stagiaire bij Vissers veel vrijheid krijgt om dingen zelf te ondernemen krijg je zo een breed beeld over wat er allemaal gebeurt binnen een bedrijf. Maar het is niet alleen maar meewerken, Vissers geeft je veel vrijheid om aan school te werken en denkt met je mee. Zo hebben we samen mijn stageopdracht bepaald en staat Vissers open voor input van de student. Dankzij de goede begeleiding vanuit Vissers heb ik mijn stage met een voldoende afgesloten, en kan ik terug kijken op een leuke en leerzame stageperiode.

Studie en werk combineren

Ik ga nu het laatste jaar in van mijn vervolgopleiding. Dat doe ik middels een werk/leertraject. Dit is mij door Vissers Energy Group aangeboden. Vier dagen werken bij Vissers en de 5e dag besteed ik aan mijn studie. Het behalen van mijn diploma heeft voor Vissers hoge prioriteit en ik krijg altijd extra vrijheid als ik dat nodig heb.

Kortom, Vissers Energy Group is een bedrijf waar je veel kunt leren, een goede tijd met je collega’s zult beleven en tegelijkertijd hard werkt. Ik heb genoten tijdens mijn stageperiode en ben blij dat ik na mijn stage hier kan blijven werken. Ik hoop ik dat ik samen met Vissers Energy Group ervoor kan zorgen dat ik mijn diploma ga behalen.

Ook stagelopen op ons hoofdkantoor?