"Ik ben benieuwd wat de toekomst binnen Vissers te bieden heeft!"

Stan Cox - Assistent-Manager Vissers Leunen

Alle vacatures op onze tankstations

Hoi! Ik ben Stan Cox, ik ben 22 jaar en werk al ruim 2 jaar bij Vissers Energy Group.

Ik ben begonnen als oproepkracht op tankstation Leunen om in mijn vrije tijd een extra centje bij te verdienen, terwijl ik doordeweeks mijn studie “Retail management & Sales Specialist” volgde. Als oproepkracht had ik een contract van minimaal 8 werkuren per week, dit was dus ideaal te combineren met school. Mocht ik de ene week minder druk zijn met school in verband met studiedagen of vakantie kon ik aangeven dat ik graag die week meer zou willen werken. Ook wordt er goed rekening gehouden wanneer je bijvoorbeeld in de weekenden sport of een drukke schoolperiode in gaat. Nadat ik mijn studie afgerond had, heb ik nog een hele tijd met veel plezier als oproepkracht gewerkt onwetende wat mijn volgende stappen waren voor mijn toekomst.

Na de studie

Toen ik besloot verder te gaan studeren gooide Covid roet in het eten doordat ik mijn HBO studie grotendeels thuis zou moeten volgen. En een thuisstudie was nou niet hetgeen waar ik naar op zoek was.
Toen ik dit besprak bij Vissers, kwamen we op het idee een opleiding binnen Vissers te volgen in plaats van (helaas) een tussenjaar. Na wat overleg kwamen we tot de conclusie dat “BBL Leidinggevende Team, Afdeling en Project” het best passend zou zijn voor mij en ook voor Vissers.

Tijdens mijn studie mocht ik bij binnen Vissers al starten met de Functie Assistent-Manager. Natuurlijk met de juiste begeleiding van Stefan, de huidige teamleider van locatie Leunen. Stefan heeft mij in veel dingen meegenomen zoals administratief werk, het maken van orders en aanbiedingen, planningen maken en het runnen van een locatie.

Ook heb ik een aantal keren meegelopen op het hoofdkantoor, bijvoorbeeld bij Personeelszaken. Hier zag ik wat de afdeling “PZ” inhoudt en waar ze zich vooral mee bezig houden.

Naar de toekomst

Een aantal maanden geleden kregen we de mogelijkheid om een kleinere locatie erbij te krijgen, dit was Station Odiliapeel. Aangezien Stefan oorspronkelijk van dit station afkwam ging de overname vrij soepel.
Het is erg leuk dat Stefan en ik naast locatie Leunen ook de verantwoordelijkheid krijgen over locatie Odiliapeel. Dit zijn twee hele verschillende stations en het is leuk om van beide te leren.

Ik ben erg tevreden met de stappen die ik heb mogen maken en ben benieuwd wat de toekomst binnen Vissers te bieden heeft!

Afbeelding medewerker op een fiets

Ook een bijbaan op een tankstation?