Verhalen van medewerkers

Ria van Reeuwijk

"Het ene moment sta ik in de bakery, zo weer achter de kassa, dan in de shop"

Hard werken en de omgang met de collega’s en de gasten vind ik echt superleuk. Maar goed, de administratieve taken horen er ook bij. En ik ben een manusje-van-alles. Waar ze mij nodig hebben, daar ben ik.

Lees het verhaal
Pascal van den Buys

"Binnen Vissers Energy Group krijg je voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en om mee te denken waar de organisatie heen gaat."

Vissers Energy Group kenmerkt zich vooral op het gebied van samenwerken, hierdoor voel je je snel op je gemak. Het familiegevoel is nog nadrukkelijk aanwezig, ondanks dat we zo gegroeid zijn met locaties. Iedereen helpt elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is.

Lees het verhaal
Job

"Er zijn veel verschillende afdelingen: verkoop, personeelszaken, administratie, marketing, logistiek. Ook binnen deze afdelingen is het werk veelzijdig."

Bij Vissers Energy Group krijg je alle vrijheid om aan school te werken en denken ze graag met je mee. Zo heb ik samen met Vissers een stageopdracht bepaald en staan ze altijd open voor input van de student. Samen met mijn stage begeleider vanuit Vissers hebben we ervoor gezorgd dat ik mijn stage met een voldoende kon afsluiten en ik kon terug kijken naar een leuke stage tijd waar ik veel heb kunnen leren. 

Lees het verhaal
Stan Cox

"Ik ben benieuwd wat de toekomst binnen Vissers te bieden heeft!"

Begin Augustus hebben de clustermanager van locatie Leunen en Odiliapeel, Stefan en ik een functionering gesprek gehad over hoe het afgelopen jaar gegaan is en wat de toekomst kan bieden, hieruit is positief nieuws gekomen en is besloten dat ik onder de Functie Assistent-Manager aan het werk mag.

Lees het verhaal